Portal Sklep Bazar Tygodnik Ryby Domowe Klub Reklama Pomoc
Archiwum 1
English pages

UWAGA! ZNAJDUJESZ SIĘ NA STRONACH ARCHIWALNYCH !!! NOWY ADRES => Wędkarstwo - Rybie Oko - http://www.fishing.pl

 
Artykuły
Forum
Foto
Baza
Co i kiedy
Linki
Brania
Hyde Park
Humor
Znad wody
Filmy i pliki
Kartki
Encyklopedia
Ryby i prawo
Ściąga
 
 
 
 
mniej ostatnich wiadomości 82114
To był fragmnet większej całości, niżej więcej :)
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
Odp: odp:Kłusownicy na śląsku
Odp: dorsz
.......................
Odp: Zapora na Wisłoce
Odp: Oj Panie Bogusz .....
Odp: Żyłka
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
leszczyńskie
"okonek"
Wróżka
W obronie jazgarza
Zawody? Również! Bo dlaczego nie?
Wisiel :/
Łowic bez nęcenia ?
Opowieśc znad wody..
Zanęty produkcji polskiej a zagranicznej
Konińskie kanały
Kupię szpulę do Okumy Avenger AV 30!!!!!!!!!!!!
POŻEGNANIE :) - godz 14!!!
Fajna rybka
Szkoda tytułować
 
 
Error: eZArticleRenderer::eZArticleRenderer() could not find generator in XML chunk.
więcej
Zawody wędkarskie
 4/145
Ten okropny żarłok - JAZGARZ
 
Opowieści znad wody.... cz.1
 6.9/85
Leszczowisko
 7.1/202
 8.8/115 hit
Łakomiec
 7.9/66
Oszuści na Bazarze Rybiego Oka.
 7.3/64
KOMUNIKAT
 
Stało się...
 5.6/30
Kłusownik ukarany! Lepiej późno niż wcale.
 4.9/71
 
 
więcej
Petycja!!!!!!!!!!!!!
Pstrąg Roztocza
Uroczyste otwarcie
 
 
Inne ankiety
Żyłka
Co robisz z niepotrzebnym kawałkiem żyłki?
wyrzucasz gdziekolwiek
rzucasz do wody, bo tam jej nie widać i ptak się nie zaplącze
tniesz na mniejsze kawałki i wyrzucasz
zabierasz ze sobą, by spalić w ognisku
zabierasz ze sobą, by wyrzucić do śmietnika
to inaczej, jak podaj w komentarzu

Wyniki Wyniki wszystkich

Komentuj
 


Wszystkie Poradnik Kulinarne

Hit  Pstrąg, prosto i normalnie...

Autor: Piotr Jedliński
Temat: Potrawy z łososiowatych
Data:04.9.02 14:54
Ocena:7  (6)
Czytano:4853

Pstrąg, przyprawa do ryb - Kamis, ząbki czosnku, cytryna, natka pietruszki, olej, sól, pieprz, korzeń chrzanu.



Apetyczny, prawda?
Posiekać i rozgnieść czosnek. Pstrąga natrzeć rozgniecionym czosnkiem i solą, oprószyć pieprzem i przyprawą, włożyć do środka gałązki natki pietruszki, skropić sokiem cytryny.
Smażyć na silnie rozgrzanym tluszczu. Podać z plackami ziemniaczanymi. Przed podaniem posypać świeżo tartym chrzanem.
Smacznego


Skorzystaj z przyznanego Ci prawa i oceń ten artykuł
« « « « || » » » »  
5  10 

drukuj drukuj wyślij wyślij

Lista komentarzy


Temat: Autor:
Czas:
Modlitwa.
Ryszard Siejakowski 05.9.02 15:35
Piotrucha, Ty się modlisz przed zjedzeniem tych pyszności czy pilnujesz aby nikt Ci ich nie podprowadził. :o)))) Albo mój wzrok już nie domaga albo zdjęcie cuś mało ostre. Pozostaję w niepewności.
Rychu.
     Odp: Modlitwa.
Piotr Jedliński 05.9.02 15:54
    
Modlę się, by mi bez browarka w gardle nie stanął, hi.
Pioter
     Odp: Modlitwa.
Marek Kaczmarczyk 05.9.02 15:43
    
no i gdzie ten... placek?
i tak... bez popitki?
Sadysta
Sławek Rybicki 04.9.02 20:37
Właśnie to przeczytałem. Nie mam pstrąga ale mam PIWO. I siedzę w ROBOCIE a jest 20.37. TYYYYY



Valid XHTML 1.0!
Wszelkie prawa zastrzeżone - All Rights Reserved - ©1999-2004 Krokus Sp. z o.o. - powered by eZ publish
Za publikowane treści odpowiedzialność ponoszą ich autorzy, jednocześnie wyrażając tym samym zgodę na ich bezterminową publikację.
Reklamy Krokus: Nazwiska Żbikowski i Żbikowska przewijają się często na naszych stronach i są ściśle związane z naszymi firmami. Najlepiej odwiedzić tę stronę: Żbikowscy aby zrozumieć dlaczego.