Portal Sklep Bazar Tygodnik Ryby Domowe Klub Reklama Pomoc
Archiwum sklep 1
English pages

UWAGA! ZNAJDUJESZ SIĘ NA STRONACH ARCHIWALNYCH !!! NOWY ADRES => Wędkarstwo - Rybie Oko - http://www.fishing.pl

 
Artykuły
Forum
Foto
Baza
Co i kiedy
Linki
Brania
Hyde Park
Humor
Znad wody
Filmy i pliki
Kartki
Encyklopedia
Ryby i prawo
Ściąga
 
 
 
 
mniej ostatnich wiadomości 82114
To był fragmnet większej całości, niżej więcej :)
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
Odp: odp:Kłusownicy na śląsku
Odp: dorsz
.......................
Odp: Zapora na Wisłoce
Odp: Oj Panie Bogusz .....
Odp: Żyłka
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
leszczyńskie
"okonek"
Wróżka
W obronie jazgarza
Zawody? Również! Bo dlaczego nie?
Wisiel :/
Łowic bez nęcenia ?
Opowieśc znad wody..
Zanęty produkcji polskiej a zagranicznej
Konińskie kanały
Kupię szpulę do Okumy Avenger AV 30!!!!!!!!!!!!
POŻEGNANIE :) - godz 14!!!
Fajna rybka
Szkoda tytułować
 
 
Error: eZArticleRenderer::eZArticleRenderer() could not find generator in XML chunk.
więcej
Zawody wędkarskie
 4/145
Ten okropny żarłok - JAZGARZ
 
Opowieści znad wody.... cz.1
 6.9/85
Leszczowisko
 7.1/202
 8.8/115 hit
Łakomiec
 7.9/66
Oszuści na Bazarze Rybiego Oka.
 7.3/64
KOMUNIKAT
 
Stało się...
 5.6/30
Kłusownik ukarany! Lepiej późno niż wcale.
 4.9/71
 
 
więcej
Petycja!!!!!!!!!!!!!
Pstrąg Roztocza
Uroczyste otwarcie
 
 
Inne ankiety
Żyłka
Co robisz z niepotrzebnym kawałkiem żyłki?
wyrzucasz gdziekolwiek
rzucasz do wody, bo tam jej nie widać i ptak się nie zaplącze
tniesz na mniejsze kawałki i wyrzucasz
zabierasz ze sobą, by spalić w ognisku
zabierasz ze sobą, by wyrzucić do śmietnika
to inaczej, jak podaj w komentarzu

Wyniki Wyniki wszystkich

Komentuj
 


Wszystkie Poradnik Kulinarne

Hit  Szczupak w śmietanie

Autor: Anna Gostyńska
Temat: Potrawy z drapieżników
Data:03.7.02 09:47
Ocena:8 hit (20)
Czytano:6782

Niezbędne:
ok. 1 kg. szczupak, 5 łyżek masła, 2 cebule, 2/3 szklanki śmietany, sól, pieprz, papryka mielona, łyżka posiekanej pietruszki.


Sprawionego, umytego i poporcjowanego szczupaka oprószyć mąką i usmażyć na maśle. Przełożyć rybę na talerz a na pozostałym na patelni tłuszczu zeszklić pokrojona w talarki cebule. Pod koniec smażenia dodać odrobinę wody, włożyć usmażoną rybę i jeszcze dusić około 5 minut. Rozbełtać śmietanę i zalać nią duszącą się rybę. Zostawić na małym ogniu na około 4-5 minut. Posypać zielona pietruszką.


Skorzystaj z przyznanego Ci prawa i oceń ten artykuł
« « « « || » » » »  
5  10 

drukuj drukuj wyślij wyślij

Lista komentarzy


Temat: Autor:
Czas:
szczupak optymalny
Wojciech Dębowski 20.6.03 14:25
Aniu czy przypadkiem nie jestes na diecie optymalnej - extra przepisik napewno skorzystam , ocena max.
pewnie dobre
Paweł Bartkiewicz 03.7.02 15:18
Ale ja jeszcze w tm sezonie nie zjadłem zadnego szczupaka.
Taki jestem.







Ale jak mi się wreszcie uda złapać wymiarowego to go zjem, nie daruję. :))))))))
     Odp: pewnie dobre
Sławek Rybicki 03.7.02 15:23
    
i nie tylko ty. Pewnie tu więcej takich "łowców pistoletów" :)))
         Odp: pewnie dobre
Paweł Bartkiewicz 03.7.02 15:35
        
Ale tu sie nie ma co śmiać, tu trza płakać albo niech jędza jakiś przepis na ukleje poda. Bo zopomniemy jak ryba smakuje.
             Odp: pewnie dobre
Sławek Rybicki 03.7.02 15:46
            
Na płacz już za późno. Szczupaki to już prawie zwierzęta kopalne (myślę o szczupakach a nie pistoletach choć i tych wreszcie zabraknie)
i...
Marek Kaczmarczyk 03.7.02 12:14
sum, i lin i.... wiele innych
mlask!!!!



Valid XHTML 1.0!
Wszelkie prawa zastrzeżone - All Rights Reserved - ©1999-2004 Krokus Sp. z o.o. - powered by eZ publish
Za publikowane treści odpowiedzialność ponoszą ich autorzy, jednocześnie wyrażając tym samym zgodę na ich bezterminową publikację.
Reklamy Krokus: eZ Publish