Portal Sklep Bazar Tygodnik Ryby Domowe Klub Reklama Pomoc
Archiwum 1
English pages

UWAGA! ZNAJDUJESZ SIĘ NA STRONACH ARCHIWALNYCH !!! NOWY ADRES => Wędkarstwo - Rybie Oko - http://www.fishing.pl

 
Artykuły
Forum
Foto
Baza
Co i kiedy
Linki
Brania
Hyde Park
Humor
Znad wody
Filmy i pliki
Kartki
Encyklopedia
Ryby i prawo
Ściąga
 
 
 
 
mniej ostatnich wiadomości 82114
To był fragmnet większej całości, niżej więcej :)
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
Odp: odp:Kłusownicy na śląsku
Odp: dorsz
.......................
Odp: Zapora na Wisłoce
Odp: Oj Panie Bogusz .....
Odp: Żyłka
pytanie o połów
pomocy!
pomocy!
leszczyńskie
"okonek"
Wróżka
W obronie jazgarza
Zawody? Również! Bo dlaczego nie?
Wisiel :/
Łowic bez nęcenia ?
Opowieśc znad wody..
Zanęty produkcji polskiej a zagranicznej
Konińskie kanały
Kupię szpulę do Okumy Avenger AV 30!!!!!!!!!!!!
POŻEGNANIE :) - godz 14!!!
Fajna rybka
Szkoda tytułować
 
 
więcej
Zawody wędkarskie
 4/145
Ten okropny żarłok - JAZGARZ
 
Opowieści znad wody.... cz.1
 6.9/85
Leszczowisko
 7.1/202
 8.8/115 hit
Łakomiec
 7.9/66
Oszuści na Bazarze Rybiego Oka.
 7.3/64
KOMUNIKAT
 
Stało się...
 5.6/30
Kłusownik ukarany! Lepiej późno niż wcale.
 4.9/71
 
 
więcej
Petycja!!!!!!!!!!!!!
Pstrąg Roztocza
Uroczyste otwarcie
 
 
Inne ankiety
Żyłka
Co robisz z niepotrzebnym kawałkiem żyłki?
wyrzucasz gdziekolwiek
rzucasz do wody, bo tam jej nie widać i ptak się nie zaplącze
tniesz na mniejsze kawałki i wyrzucasz
zabierasz ze sobą, by spalić w ognisku
zabierasz ze sobą, by wyrzucić do śmietnika
to inaczej, jak podaj w komentarzu

Wyniki Wyniki wszystkich

Komentuj
 


Wszystkie Poradnik Kulinarne

Hit  A dzisiaj na obiad...

Autor: Anna Gostyńska
Temat: Potrawy z raczków, śledzików, sosiki itp.
Data:05.4.02 14:03
Ocena:8 hit (6)
Czytano:3326

będę gotowała przepyszna zupe pieczarkową i zapiekankę kartoflano-jajeczną.

Niezbędne:
1 kg obranych i ugotowanych ziemniaków, 4 jaja ugotowane na twardo, 1 szklanka śmietany, 3 duże cebule "zeszklone" na maśle, odrobina tartej bułki, sól, pieprz do smaku.


Żaroodporne naczynie wysmarować masłem. Układać warstwami: pokrojone w plasterki ziemniaki, pokrojone w plasterki jaja, cebula - posolić, popieprzyć i nastepna warstwa: ziemniaki, jaja, cebula - sól, pieprz, zalać kwaśną śmietaną i posypać tartą bułką. Wstawić do gorącego piekarnika i piec do czasu zromienienia sie bułki. Pyszną zapiekankę popijamy maślanką mrągowska...

Pozdrawiam
Jedza

PS. A teraz wydalam się gotować pyszny obiadek... Już czuję roznoszący sie po kuchni zapach pieczarkowej zupy...


Skorzystaj z przyznanego Ci prawa i oceń ten artykuł
« « « « || » » » »  
5  10 

drukuj drukuj wyślij wyślij

Lista komentarzy


Temat: Autor:
Czas:
dodaj...
Marek Kaczmarczyk 05.4.02 14:24
... qpione po drodze płaty z mintaja (czy czego tam chcesz), czym posywać wiesz sama najlepiej i nie będę sie mądrzył, za to opatentujesz ganz nową zapiekankę :-))))... i przepis będzie okołorybny :-))))



Valid XHTML 1.0!
Wszelkie prawa zastrzeżone - All Rights Reserved - ©1999-2004 Krokus Sp. z o.o. - powered by eZ publish
Za publikowane treści odpowiedzialność ponoszą ich autorzy, jednocześnie wyrażając tym samym zgodę na ich bezterminową publikację.
Reklamy Krokus: Tygodnik Wędkarski - pierwszy, bezpłatny, internetowy Tygodnik Wędkarski wydawany przez wydawcę: Krokus Sp. z o.o, adresowany do wszystkich zainteresowanych tym hobby. Pierwsze wydanie ukazało się już w roku 1999.